Alexandra - Ryskan från SprayDate

Idag så har jag googlat mycket om Ryssland och rysk kultur så att jag ska kunna säga de rätta orden för att charma Alexandra från SprayDate vid min första kontakt. Allt ska vara väl genomtänkt och förberett så att inget kan gå fel.

Efter att ha kollat upp lite fakta om ryssland från min gamla geografi och historiebok från skoltiden så verkar det vara som om Ryssland ligger i Sovjetunionen precis höger om Finland. De har 142,4 miljoner invånare alltså ungefär som 3259st Östersund. Ryssland är alltså något större, det måste jag berätta för Alexandra!

Jag försökte även söka om Ryssland på google.se men jag gav snabbt upp efter att jag bara kommit in på ryska kontaktannonssidor... Många av sidorna verkar dessutom leverera dejten på postorder. Detta var nåt helt nytt för mig... undrar om SprayDate erbjuder detsamma?

Jag gick till sist in på Youtube och hittade genast en bra låt på ukrainska från bandet Los Colerados som de kallar för Hot & Cold. Den är riktigt svängig och jag gillar soundet. Skönt med lite ny musik!



Dom är i för sig från Ukraina och inte Ryssland men det lär nog vara ungefär samma sak. Kanske som att jämföra Norrland med Värmland eller att jämföra en kebabpizza med en calzone. Båda är pizzor men med något olika fyllning.

Länk till mitt tidigare inlägg (öppnas i nytt fönster)
Min kontaktannons hos SprayDate (öppnas i nytt fönster)


"Let's Pizza"

Oh My god! Italienarna har gjort det igen! Jag är helt salig denna kväll efter att jag läst en artikel om att man i Italien snart är klara med en helt ny revolutionerande apparat som går under namnet "Let's Pizza". Jag har följt utvecklingen nästan enda sen konceptstadiet och måste säga att jag bara blir mer och mer imponerad för varje dag. Det är en pizza-automat som klarar av att leverera en pizza på bara 3 minuter och man kan välja mellan ost, skina och bacon. Jag som älskar ost, skinka och bacon! Det ska även gå att beställa grönsaker för dom som vill ha det. 

Maskinen är som skänkt från ovan och planeras att släppas i Europa och USA inom kort. Min mage skriker efter längtan och jag kan knappt bärga mig. Jag hoppas verkligen denna apparat kommer till Östersund inom en snar framtid...

Först kom elden, sen kom hjulet och snart är "Let's Pizza" här för att stanna!


Oww, jag önskar jag vore där...


Blondinbella har varit otrogen!? Falska rykten?

Det är med en klump i halsen och tårar i mina ögon jag berättar detta men min älskade Blondinbella har varit otrogen.

Imorse när jag vaknade vid 13-tiden läste jag ett raderat inlägg från Katrin Zytomierska. Där stod det att min Bella varit otrogen. Först blev jag arg för man ska inte sprida falska rykten om denna underbara kvinna. Men när jag läste raden

"detta är fakta. Jag har fått informationen direkt från källan så det är inget rykte"

kändes det som om mitt hjärta stannade. Jag blev väldigt upprörd och ledsen över att du svikit mig så... Orden är obeskrivliga. Du har återigen sårat mina känslor och nu sitter jag här på sängkanten igen och gråter tillsammans med mina katter. Jag känner inte igen dig! Vem är du egentligen!? Jag vill ha tillbaka min gamla ISABEELLAAA!!! 

Hur som helst gjorde jag mitt i all sorg och förtvivlan ett nytt bildspel... Vi ska fixa det här, vi ska lösa det tillsammans som vi gjort så många förr.



EDIT: Det är redan flera som kontaktat mig och det var INTE jag!


Men vem är du?????????!


Minakulor.blogg.se - Nu på Koreanska!

Nu har jag äntligen lanserat bloggen på världens största språk som bl.a. engelska, spanska och polska. Bloggen finns även på många andra språk så som tjeckiska, koreanska och kinesiska.

Hittas längst ner i sidospalten på högra sidan som "Google Översätt".


Come here and mys with me for a while!
Kram Örjan


Snart är sommaren här...

Man känner att det blir allt varmare och varmare, knopparna på träden och blommorna ska snart slå ut och snart ska jag trimma bikinilinjen.
Jag sitter och kollar i gamla fotoalbum och hittade en riktigt fin bild på mig själv som jag bara var tvungen att lägga upp här på bloggen. Bilden är tagen här i Östersund från den underbara sommaren 01'. Alltså 8år eller ca 70kg sedan. Jag ser ganska vältrimmad ut och är chockad över mig själv. Där här är nog mitt mål inför beach 2010, att gå tillbaka till den underbara sommaren 01'.


Jag på en strand i Östersund, tror det är Lasse som tagit fotot.

Vilka minnen som kommer fram...
Som den gången jag hittade en enslig brygga vid en sjö långt in i skogen. Jag blev riktigt inspirerad av naturens storslagenhet och klädde av mig naken för att sätta guldkant på ett fint ögonblick. Jag slängde in kläderna i en buske och la mig för att vila på bryggan. Efter ett tag hör jag ett par grenar som bryts bakom mig och fram stormar en ilsken tysk med fru och barn. Först då såg jag deras tält 10 meter bort. Flyktvägarna var spärrade och det fanns ingen tid för att leta rätt på kläderna. Jag insåg att det var bättre att ta sjövägen och jag kastade mig i vattnet för att simma till andra sidan sjön. Det tog sedan över 6 timmar att vandra hem. Sedan den dagen har jag aldrig slängt mina kläder utom räckhåll.


Nu bojkottar jag sommartiden!

Nu har gått runt som en zombie på lugnande medel i drygt två veckor. Jag kan inte tänka klart och har tappat all dygnsrytm. För att inte glömma bort att ge katterna mat så har jag hällt ut ett par säckar torrfoder i köket så dom kan äta lite som dom vill.

Jag har börjat inse att det inte går att fortsätta såhär. Det är inte stabilt! På eftermiddagarna känner jag mig helt död och utmattad och det är DÅ det är tänkt att man ska njuta av den extra timmen solljus som dessutom är orsaken till den idiotiska sommartiden.

Min doktor säger att jag snart kommer vänja mig med sommartiden. Men det har han sagt varje år... Det stämmer ju till en viss del men precis när man vant sig med sommartiden till någon gång vid mitten av oktober så är det ju dags att byta tillbaka till vintertid igen. Detta är verkligen en ond cirkel.

Jag fått nog av dom här dumheterna och allt som har med sommartid att göra så nu är det officiellt! Jag går över helt till Vintertid!

Det borde jag gjort för länge sen...


Örjan (L) buffé = SANT

Idag var den stora dagen! Dagen då kinarestaurangen kl 1100 skulle öppnas i ny regi med nya ägare.

Jag har haft lite problem med de förra ägarna. För ca tre år sen åt jag deras lunchbuffé och lyckades proppa i mig 22 tallrikar och 12 glas läsk. Sedan dess har jag inte varit välkommen åter. Men idag är det nya ägare och nya chanser till att bli en omtyckt stammis!

Redan klockan 0900 satt jag på moppen på väg till stan. Prick klockan 11 öppnades dörrarna och ut välvde en gudomlig doft av lunchbuffé. Munnen vattnades. De nya ägarna kände inte igen mig och jag betalade glatt 75 kr. Resten är historia.

Örjan (L) Kinabuffe!

10 tallrikar mat och 6 glas Cola samt 2 småtallrikar grönsaker. JAG ÄLSKAR BUFFÈ, DET ÄR MIN FAVORITRÄTT! Måste erkänna att salladen mest var för syns skull. Jag kunde ha fått i mig lite mer friterade räkor, men vågade inte - vill ju inte bli portad igen!

Mätt och belåten tog jag moppen hem. Klockan 16 var jag hemma igen. Hel utmattad av den fullspäckade dagen somnade jag en stund  i soffan tillsammans med katterna. Jag vaknade för  en halvtimme sen av att magen kurrade och lät. Det var som om de skrek efter mer gudmolig buffémat. Så nu till frågan: kan man gå tillbaka till restaurangen och äta mer eller måste man betala igen? Misstänker att man måste betala igen, men hade jag vetat om att magen skulle skrika efter mer så hade jag ju kunnat ta min tupplur där för att sedan äta mer. Jaja, man lär sig så länge man lever...

Nr.1 om Blondinbella!

Gomorrgon! Idag vaknade jag lite senare än vanligt, runt 17-tiden för att min veckarklocka verkar ha stannat. Men nu medans jag sitter här och käkar pizzarester frukost ser jag att min blogg ligger på plats Nr. 1 av de bloggar som täcker ämnet "Blondinbella" enligt bloggtoppen.se som har 29544st registrerade bloggar.

Jag känner mig stolt och hedrad över det här och hoppas jag har förgyllt hennes liv lika mycket som hon har förgyllt mitt. Det här ska firas!


Källa Bloggtoppen.se (29544 registrerade bloggar).

Synd bara att min försvunna katt Isabella inte kunde vara med mig här och dela min glädje.

Örjan - The Game (sniper edition)

Gjorde ett litet spel på en hemsida... Vart ju inte exakt som jag hade tänkt mig.


En förvirrande morgon

Imorse när jag vaknade och tittade på klockan visade den att det var torsdag. Jag fylldes av skräck när jag kom att det var torsdag "igår" också och jag blev alldeles svettig och började få panik. Hade jag sovit en hel vecka!? Jag kände mig också ovanligt hungrig och satte mig genast på moppen och åkte till Pizzerian inne i byn och försöka äta ikapp allt jag missat för att inte riskera undernäring och drabbas av ett allvarligt sockerfall. 6-7 dagar av mat hade ju gått förlorade.

Jag beställde in 3st pizzor till att börja med. Det blev en Capricciosa, en vanlig kebabpizza och en inbakad kebabpizza.

Medans jag satt ner och väntade på beställningen såg jag att aftonbladet som låg på bordet framför mig var daterat som en fredag och jag insåg att jag nog inte hade sovit i en veckas tid. Vilken lättnad! Det var bara att hålla masken och njuta av all god mat jag beställt.

Lite före och efter-bilder...

Capricciosa
Capricciosa

Inbakad Kebabpizza med extra sås
Inbakad Kebabpizza

Vanlig kebabpizza med extra sås
Kebabpizza med extra sås
Här började jag bli riktigt mätt och kände ett tungt tryck över bröstet.
Dags att åka hem!

När jag kom hem granskade jag min klocka noggrant och jag tror den har stannat. Det blir väll att jag lämnar in den hos en urmakare nu på måndag som kan göra en ordentlig utredning om vad som kan vara problemet.


V.15 Baconrulle à la Smältost

Det har varit extremt mycket att tänka på den senaste veckan... den förbaskade sommartiden, min försvunna katt och såklart "hacker-attacken" mot Blondinbella. Detta har gjort att jag kommit lite ur fas så nu kommer "Veckans Mat" för vecka 15 istället på vecka 16. Det känns lite krångligt men med tiden kommer man nog vänja sig med en något förskjuten vecka.

Ni vet ju alla hur mycket jag gillar bacon och smältost så jag stod länge inne på Konsum i Östersund på extraprisavdelningen och funderade tills jag kom på tanken att varför inte kombinera dessa två helt underbara smaksensationer. Det blev i alla fall denna underbara skapelse... Baconrulle a la smältost.
Det bara vattnas i munnen nu när jag tittar på bilderna i efterhand :p


Baconrulle à la Smältost
Baconrulle à la Smältost

1, Lägg baconen i stekpannan och mosa ihop dem kärleksfullt med knytnävarna.
2, Stek baconen tills de klibbar och myser ihop sig (snåla inte med stekfettet, det kan bara bli bättre).
3, Lägg på osten på "baconmattan" (snåla inte).
4, Stek lite till tills osten smält och rulla sedan ihop allt till en korv.
5, Skär upp korven/rullen i bitar efter önskad storlek.
6, Servera och njut!

Baconrullarna ger en riktigt härlig smakupplevelse som kittlar kroppens alla sinnen. Medans man känner doften av den ljuvligt lättsaltade baconen och börjar tugga lite försiktigt sipprar smältosten ut genom porerna i baconen som smeker gommen omsorgsfullt. Detta blev lyckat! Doften... Smaken... och Känslan....


Min katt Isabella

Nu ikväll när jag skulle ta veckans bad tillsammans med katterna inser jag hur mycket jag verkligen saknar min bortsprungna katt, Isabella. Det blev så mycket känslor när jag såg badkaret att jag tror jag skippar det för den här veckan. Istället gick jag ut i mörkret för att söka efter henne.

På nätterna drömmer jag om min hand som stryker hennes spinnande och mjuka kropp... Jag saknar hennes närvaro, hennes doft, hennes hår på min kudde på morgonen när jag vaknar, hennes skelande öga, hennes något rasslande och harklande andetag, hennes kärlek och väldiga förmåga att lyssna. Jag saknar nog allt med henne.

Jag tittade upp mot stjärnorna och insåg hur liten jag är trots jag väger långt över 130kg. Och jag blir rädd när jag tänker på hur mycket mindre Isabella är trots att hon också börjar bli lite knubbig. Kommer jag någonsin hitta henne?

Jag mår relativt bra men det är en kamp för varje timme.



Lyser stjärnorna också på dagen bara att man inte ser dem?

Världen är verkligen full av olösta mysterier.


2 svarta och en vit katt

Igår kväll så tog jag moppen över till Janne för att hämta mina tre underbara katter. Men när han lämnade över dom så fick jag tillbaka två svarta (maja och Kenza) och en vit katt (Isabella?).  Alla tre borde ju vara svarta. Jag frågade Janne lite försiktigt varför en av katterna var vit men han var "säker" på att det var dom katterna jag lämnade över för några dagar sen. En katt kan väll inte bara byta färg!? Och den var dessutom inte skelögd som Isabella brukar vara. Jag blev väldigt fundersam och tillslut gick jag ändå hem med katterna. Jag undrar om det verkligen är jag som gjort fel eller om det ändå kan vara Janne.


Hemma igen och "mötet med Isabella"

Nu är jag äntligen hemma igen och ska snart gå in till Janne för att hämta mina kära katter Maja, Isabella och Kenza. Men först ska jag berätta hur resten av min Stockholmsresa gick.

I förrgår åkte ju Lasse till Östeuropa och jag hade ju bestämt mig för att stanna en dag extra i Stockholm men nu i efterhand inser jag att det kanske inte var så genomtänkt. Vart skulle jag bo någonstans!? Det slutade med att jag åkte tunnelbana fram och tillbaka mellan Hässelby och Farsta Strand hela natten och jag tror jag nästan spenderade 600kr på godinautomaterna.



I alla fall... på morgonen därpå bestämde jag mig för att hälsa på min Isabella så vi skulle få chansen att tala ut om våra starka känslor för varandra innan min buss avgick hem till Östersund igen.

Jag visste inte riktigt vart Isabella bodde men jag hade fått för mig om att det var någonstans på gärdet. Så jag gick runt där mellan husen och spanade efter henne genom fönsterrutorna. Till slut hittade jag ett fönster som såg ut att kunna tillhöra en Isabella. Det var rosa gardiner och ett brinnande ljus stod på fönsterkarmen som säkert doftade jordgubbar och hallon som jag vet att hon tycker om.

Jag stod utanför och spanade i nästan en timme utan att se nån rörelse inifrån fönstret och jag beslöt mig för att gå upp till dörren.

Jag kunde ju inte komma dit tomhänt så jag gick och köpte en kebabrulle som jag la utanför hennes dörr. Den underbara kebabdoften som sipprade in genom brevinkastet kanske skulle kunna locka ut henne. Det dröjde inte länge förens jag själv föll för frestelsen och åt upp den. Jag borde ha köpt 2!

Det slutade med att jag skrev ett litet brev där jag förklarade min situation och att hon inte var där. Jag frågade även om det är så här hon vill ha det!? För då kan vi ju lika gärna göra slut. Men det tror jag inte nån av oss egentligen vill.

Jag la brevet darrandes och gråtfärdig genom brevinkastet och vände ryggen mot dörren och gick sakta därifrån. Mina känslor blev allt starkare för varje steg jag tog och efter några meter vände jag mig om för att springa tillbaka bankandes på dörren och skrika ISABELAAAA! medans tårarna rann ner för mina darrande läppar.

Handtaget drogs ned och dörren öppnade sig. Där stod ingen Isabella utan man som hette Gunnar. Hur kan jag ha missat att namnet på brevlådan inte stämde!? Jag tror jag lät mina känslor ta över lite för mycket. Vi var båda tysta och tittade på varandra i några sekunder innan jag kravlade mig upp och sprang därifrån.
Vilken blick jag fick när han öppnade dörren... Men varför hade han rosa gardiner!? Detta var mycket förvirrande.

Kärlek är inte lätt och framför allt inte långdistansrelationer.


Sen vart det lite mer mat...

Kebaben kunde inte stilla min hunger så det blev också ett litet mellanmål. Nu När jag och Lasse va inne i handlade på konsum såg jag att dom hade fått in nya sorter av Billy's pizza så kallade SkyScrapers. Sånna har vi inte i Östersund. Jag plockade i alla fall på mig 35st SkyScrapers som jag ska ta med mig hem på bussen imorgon. Dom finns ju inte så här långt upp i norr än. Hoppas verkligen dom dyker upp inom ett år eller så.

Lasse åker ju redan idag på sin resa mot Östeuropa så vi gjorde middagen lite extra fin. Några ketchupränder och ett blomblad gjorde mycket för att Billy's pizza skulle se ut att komma direkt från Noblemiddagen.


Jag åt maten så fort att jag inte riktigt hann uppfatta vad som slank ner. Så nu i efterhand när jag tittar på bilden förstår jag hur underbar den egentligen var.

Bara titta på den mjuka kontrasten av ketchupen

Och vilken smakfull tjocklek smältosten tillför

Oh My God

Den har till och med oliver


En dikt till dig och en Kalles Kaviar

Efter en lång och häktisk dag i storstadsdjungeln ligger jag nu här i sängen med min bärbara dator i knäet och suger i mig en kalles kaviar medans jag tänker på hur mina katter har det i ensamheten uppe i norr, hemma hos Janne som är kattvakt.

Jag funderar även på om det är dags att vi båda vågar ta ett kliv närmare varandra efter allt vi varit med om tillsammans.

Ikväll har jag i alla fall skrivit ännu en dikt till dig...

Jag gillar dina kläder
Jag gillar dina skor
Jag vet också vart du bor

Jag spanar på dig från min jeep
Jag älskar dig Isabella Löwen-grip!

Tyvärr så har jag ingen jeep utan det är Lasse's och så vet jag inte riktigt vart du bor, men jag tyckte dikten var fin ändå.

Gomorron Stockholm!

Nu är det morgon och morgonsolen skiner över Stockholm och Isabella. Jag är då ingen morgonmänniska men Lasse lyckades slita upp mig vid 11-tiden! Sedan dess har vi glidit runt i hans jeep i Stockholms innerstad. Mycket bilar är det och jag måste säga att dom skrämmer mig lite. Får se om jag vågar ge mig på tunnelbanan lite senare, väntar nog med det tills imorgon.

Har ni några tips på sevärdheter? Och framförallt på bra matställen... jag börjar bli rejält hungrig, bilfärden har tagit mycket på krafterna.

Jag har också med mig min digitalkamera så jag kommer sen lägga upp mina bästa semesterbilder här på bloggen. Kram

Edit: bifogar lite bilder...

tunnelbanestation

Tunnelbanestation Fridhemsplan med konst som reklam.


Busstur

Busstur över bro med buss. Fint väder.


mat

Lunch hos Lasse. Tyvärr något ransonerat. Men hällde sedan på massa räksallad och rostad lök, så då vart det lite bättre. Ingen veckans maträtt direkt, men ändå.


min blogg

Bild på min blogg.


Edit 2: Sv: Anonym:

Tack för tipset! Lasse och jag besökte fakstiskt Vällingby efter att ha fått ditt tips. Stort torg och många butiker. Jag spelade lite på Jackvegas-maskin i en tobaksaffär. Vi passade även på att gå förbi ClasOhlson för att köpa en miniräknare till Lasse. Han behöver en när han ska ut och resa och räkna på valutorna. Fint väder och väldigt trevligt.

Vällingby


Edit 3: Sv: MikeyM:

Nej, kan inte påstå att jag vart mätt på det. Så jag gick och köpte en kebabtallrik också. Enligt Lasse har dom den godaste kebaben i stan. Gott!

Kebab


V.14 Hembakad Chokladpizza

Denna vecka skulle bli en hembakad chokladpizza. Jag hade planerat hela natten och drömt om hur bra det skulle kunna bli men med facit i hand ser jag att den inte riktigt nådde upp till mina förväntningar.

Jag lägger upp receptet här ändå och hoppas ni kan få ett bättre resultat än mig.

Botten består av en djupfryst Hawaii-pizza och ovanpå det har jag lagt 4st Marabou chokladkakor. Allt toppas sedan med att omsorgsfullt strö ut en halv påse jordnötter. Ugnen sattes på mellan 150-250 ˚C i drygt en timme.

Redan efter 20min började chokladen rinna utanför pizzan och ut på plåten.  Jag blev lite orolig och gick genast ut ur köket för att komma tillbaka lite senare i förhoppningen att allt skulle ha fixat sig till dess. Men när äggklockan ringde och jag kom tillbaka så såg det bara ännu värre ut... får se om katterna orkar slicka rent ugnen lite senare. 

Det var väll inte några större fel på själva pizzan men det var synd att så mycket choklad gått förlorad och att den var en aning bränd.

Innehåll:

  • 1st Hawaii-fryspizza (köpt på konsum, Östersund)
  • 4st 200g Marabou chokladkakor (ljus choklad, finns även med mandel om så önskas)
  • En halv påse jordnötter.

Om ni hittar vad som kan vara fel med receptet så säg gärna till!

Nu måste jag skynda mig... bussen mot Stockholm mot min Isabella avgår från Östersund vid halv-8-tiden, tror inte bussen väntar så pass länge om man är sen. Kram!


Jag saknar dig...

Sedan tidigt i fredas vid cirka 1-tiden på natten har jag inte kunnat nå Blondinbellas blogg. Jag har sedan suttit och uppdaterat hennes sida med jämna mellanrum utan resultat. Vad händer egentligen!?

Hela min värld har vänds upp och ner denna vecka. Först sommartid sen "Isabella jagas... igen" och nu det här. Jag har sökt mycket om det på nätet och det verkar ha skett en så kallad "hacker-attack" mot hennes blogg. Allt är raderat och jag känner återigen ett stort tomt hål inom mig. Vilka onda människor det finns. Som tur har jag under tidens lopp hunnit spara ner många av hennes bilder till min dator. Jag kunde inte hålla mig så det blev ett nytt bildspel...

Jag hoppas verkligen det löser sig snart. Håll ut!


Jag saknar dig i kvällens tysta ensamhet...

Prinsen Örjan!

Har suttit och peppat mig hela morgonen inför söndagen. För på söndag ska åka till Stockholm och träffa, rädda och förälska mig i min kära Isabella. Sökte på allehanda glada ord och gjorde ett kollage av det hela. Kanske kan jag ge kollaget till Isabella när vi väl träffas...? Men en sak i taget. Först måste hon räddas av sin tappre prins!

kollage2

Blondinbella jagas... igen!


Precis efter jag köpt min bussbiljett för söndagens resa till Stockholm satte jag mig på en gång för att googla efter Blondinbella. Av en slump kom jag in på stockholmstidningen City där löpsedeln var "Blondinbella Jagas". Jag blev helt förfärad av rubriken, varför gör ingen något och räddar denna underbara kvinna. Låt henne vara ifred!!!

Jag packade genast min resväska för att bege mig till Sveriges huvudstad ett par dagar tidigare än planerat för att hjälpa till och stötta henne. Alexandra, ryskan från SprayDate skulle få vänta ett litet tag till men detta var viktigare. Hon skulle säkert förstå. Min gamla kärlek var i nöd och det var brottom!

När jag kom fram till tågstationen så såg jag att jag precis missat dagens sista och enda avgång och jag kom på att mina pengar ändå var slut. Jag satte mig på perrongkanten och grät medans jag såg tåget försvinna långt bort i horisonten.

Nu är jag hemma igen, jag har torkat tårarna och laddar inför söndagen. Livet är inte lätt!

Håll ut! jag är påväg...
Kram
Din Örjan


First, when there's nothing but a slow glowing dream
That your fear seems to hide deep inside your mind
All alone I have cried silent tears full of pride
In a world made of steel, made of stone...

Semester i Stockholm

Jag tänkte åka förbi Stockholm för att säga adjö till Lasse som åker på semester snart. Uthyrning av Lasses lägenhet är ju fixad, så vi har något att fira också. Perfekt!

På Blocket fann jag en billig bussbiljett till salu. Har inte direkt råd med tåg nu efter att jag blivit lurad av lotteriet. Bussen går nu på söndag och jag är väl framme på kvällen. När jag åker tillbaka är inte riktigt bestämt än, tänkte att jag kunde stanna några dagar även efter det att Lasse åkt och få ut en välbehövd semester.

Men vad kan man göra i Stockholm då? Läste att tunnelbaneföretaget SL annordnar kulturfärder i tunnelbanan. Det lät trevligt. Någon som varit på en sådan, hur var det?

I övrigt, några tips på bra matställen? Finns något billigt boende? Kan man hitta kärleken där? Hur? Var håller Isabella till? Hörde att hon har en kille och att han pluggar på Stockholms Universitet... Var ligger det och hur tar man sig dit? Vad kostar det att åka taxi i Stockholm? Är det stor risk för att man blir lurad? Kan man äta mat på tunnelbanan?

Många frågor och få svar. Så kära läsare, tipsa mig gärna om vad storstaden har att erbjuda mig.



Passar även på att annonsera efte någon i Östersundstrakten som kan tänka sig vara kattvakt i början av nästa vecka. Katterna är jättemysiga och så gott som rumsrena. De äter lite vad som och älskar att se på när man badar, sover, tittar på film, käkar godis och så vidare... Kontakta gärna mig med CV.

RSS 2.0