Fått ett svar på min kontaktannons!

Nu har jag äntligen fått ett svar på min kontaktannons! Det var ett tag sen jag loggade in på mitt konto och idag när jag kollade min Inbox såg jag att jag hade fått "1 Nytt Kärleksmeddelande". Jag sken upp som en sol och kände mig som en blomma som äntligen fått vatten efter 15 år av torka.

Hon heter Alexandra och är en blond 26årig, trevlig ryska med mindre språkkunskaper som bor i Jönköping. Hon stämmer in på alla mina krav förutom att hon inte heter Isabella. Hon gillar mysiga hemmakvällar och är ute efter sin andra hälft precis som jag.

Hon skriver i sitt personliga mejl att hon är mycket intresserad av min profil och att hon väntar ivrigt på mitt brev. Det pirrade till lite i magen när jag läste detta och nu sitter jag här med hennes mejladress framför mig. Det är viktigt att göra ett gott intryck vid första mötet och det är inte direkt min starka sida, så vad ska jag säga?Här kommer godbitarna som fångat mitt sköra hjärta...

hej. Jag heter Aleksandra! Jag är mycket intresserad av din profil, så jag har modet att skriva till dig. Jag skall vara mycket glad om vi kan fortsätta att kommunicera.

Jag lämnar dig till din e-postadress: ***@gmail.com
skulle ivrigt väntar på ditt brev.
Jag hoppas att ni är inte emot dialog.

Jag älskar att besöka bio, jag älskar att titta på roliga filmer. Precis som att sitta med sin flickvän i ett café. Jag vill verkligen hitta din andra hälften, som kommer att vara med mig alltid, och budetlyubit försvara mig.

Mot slutet så har jag lite svårt med tolkningen av hennes mejl så jag behöver lite hjälp. Vad kan "budetlyubit" betyda? Någon som kan ryska?


Min kontaktannons hos SprayDate (öppnas i nytt fönster)
Mitt tidigare inlägg om kontaktannonsen (öppnas i nytt fönster)


Sommartid... igen

Glömde ställa om klockan till sommartid, fattar inte hur jag kan ha missat det i år IGEN! Jag brukar i för sig sällan använda klockor men när jag gör det så brukar det vara nåt ganska viktigt.

Så imorse ringde klockan vid vad jag trodde var runt 13-tiden. Jag åt lite chips och drog vidare in till byn på moppen för att gå på månadens kontinuerliga läkarbesök kl14:00

När jag kom fram och satte mig i vänterummet såg jag att klockan där var 14:50. Jag satt och funderade ett tag och fick inte tiden att gå ihop. Efter några minuter sattes min kropp i chocktillstånd då jag insåg att jag stigit upp en timme för sent, jag blev helt skakis och spydde upp frukosten över golvet. Jag skyllde på vinterkräksjukan och fick en ny tid nu på torsdag.

I allt inferno hann jag fota allt innan jag åkte hem igen...

(Klicka för större bild)

Varför har man vintertid/sommartid egentligen? jag ser absolut ingen nytta med det systemet över huvud taget! Och varför är det 7 dagar på en vecka och inte 10 - som hade varit mycket mer logiskt?


Chipspåse-effekten

Jag har börjat märka att min ekonomi inte riktigt håller längre. Jag har redan bara kvar 3200kr av månadens löning. Pengarna försvinner snabbare än någonsin.

Här kommer mitt scenario: Köper jag en chipspåse ena fredagen så tar den slut samma kväll. Nästa vecka köper jag två stycken som tar slut minst lika snabbt, sedan köper jag 3 o.s.v. Nu handlar jag mat som aldrig förr. Jag äter mer och mer och skaffar fler och fler katter. Nu har jag tre stycken och slutade väga mig när jag passerade 130kg!

Så om fyra år enligt mina beräkningar väger jag 640kg och har 26st katter! Detta är inte hållbart med min inkomst.

Även mina katter äter mer och mer speciellt Isabella som börjat bli onormalt tjock. Jag börjar bli desperat, hur ska jag göra för att förbättra min ekonomi?

EDIT: Utan att rubba mina matvanor.
EDIT: Gärna genom att göra så lite som möjligt.


Googlar alltid efter mat runt 1-tiden

Det är ju helt otroligt att man alltid tittar och på bilder av mat runt 1-tiden.  Undrar vad det kan bero på... jordaxeln, månens läge, vem vet? Har ni också samma problem? Eller jag kan väll inte direkt säga att det är ett problem då jag gillar det.

Nu har jag iallafall kommit in på en blogg av Lisa som sitter och äter frysta bär och jag börjar fundera. Jag bor ju i skogen så mycket bär blir det ju. I alla fall på sommaren. Men vart hittar man frysta bär egentligen? Det har jag aldrig hört talas om. Hon kanske bara drömmer? För i Östersund växer de iallafall inte.

Det här drar minnena tillbaka... Ghaa... Tänk att kunna springa naken ut i skogen igen och lägga sig i en blåbärsbuske och bara ösa in bär i munnen från morgon till kväll, dag efter dag tills bären tar slut och man rullar vidare till nästa buske...


V.13 McChicken-Dubbel-Cheeseburgare

Då är det dags att kora veckans maträtt igen och denna vecka bestämde jag mig för att göra nåt enkelt och snabblagat! Så idag blev det en McChicken-dubbel-Cheeseburgare. Och som det låter är det en McChicken inuti en dubbel Cheeseburgare. Jag gillar verkligen mat som växer på höjden.


Även kallad en McÖrjan i vissa kretsar.

Ju fler burgare desto mer avancerad blir konstruktionen. Så detta recept är endast för tillredning av 1st McChicken och 1st dubbel Cheeseburgare.

1, Dela cheeseburgaren på mitten mellan de båda köttbitarna.
2, Lägg sedan in hela McChicken-burgaren i cheeseburgaren.
3, Stäng igen den igen och njut över denna vackra skapelse!

Det finns ingen gräns på hur mycket man kan stoppa i en hamburgare, därför är dom en av mina absoluta favoriter.

Här är det du själv som sätter gränsen! Ha en fortsatt trevlig fredag. Kram!


Trisslotter, fortsättningen

Gomorron! Efter att ha kontaktat SvenskaSpel via mejl så verkar det som om jag bara har haft en extrem otur denna gång.

Kära Svenskaspel

Idag var jag inne i byn och köpte 160st trisslotter för 4000kr. När jag äntligen kom hem började jag ivrigt skrapa mina lotter och efter 8 timmars skrap och kontrollcheckar hela eftermiddagen insåg jag att nåt måste vara fel. Och efter flertalet kontrollräkningar inser jag att jag bara vunnit 1775kr. Miniräknaren ljuger inte.
Är ni medvetna om detta problem eller har jag bara haft extrem oflyt igen?

Kram
Örjan från Östersund

tacksam för svar... puss

______________


Hej!

Lotter är ett turspel, där det antingen kan gå bra eller dåligt, och denna gången verkar det som att du har haft otur.

Men vad jag kan säga är att det inte är ett problem hos oss, utan det har att göra med slumpen helt enkelt

Med vänlig hälsning

Kundservice
Svenska Spel


Trisslotter, lurad?

Idag va det den 25:e och det var äntligen löning! Denna månad låg socialbidraget på hela 6867kr, så jag kände mig ganska rik. Jag har väll det ganska gott ställt men har alltid undrat hur man ska göra för att tjäna lite extra. Så jag fick idén om att köpa extremt många trisslotter. Nån av dom måste ju innehålla en riktig högvinst. Jag gick till tobakskiosken inne i byn och köpte 160st trisslotter för 4000kr. Som Bosse i kassan sa, "fan va smart Örjan!", Vilket jag bara kunde hålla med om.

När jag kom hem började jag ivrigt skrapa mina lotter och efter 8 timmars skrap och kontrollcheckar hela eftermiddagen insåg jag att det måste vara nåt fel. Och efter flertalet kontrollräkningar inser jag att jag bara vunnit 1775kr. Miniräknaren ljuger inte. (köpt på Clas Ohlson Sundsvall).

Jag har mejlat Svenskaspel AB om problemet och återkommer inom kort...


Kenza!

Hela eftermiddagen var Isabella bortsprungen. Hon försvann någon gång vid frukosten och jag började bli grymt orolig. Jag trodde jag hade letat överallt tills jag skulle äta ett litet mellanmål då jag fann henne i en försluten chipspåse framför TV'n. Tänk vad dom hittar på, Vilka underbara små liv  :)

I ett par veckor nu så har jag ju haft två katter som heter Isabella. Men nu så är det slut på det! Efter en tids funderande så beslutade jag mig för det egentligen ganska enkla valet att hon får heta Kenza!


Bilden är tagen från en riktigt vacker scen från en
av mina stora favoritfilmer, Lejonkungen!

Jag, Maja, Isabella och Kenza. Shit va fint det låter. Nu ska vi väll lägga oss här i sängen igen, dela varandras kroppsvärme och mysa in på småtimmarna och kanske se nån film på VHS. Jag har dessutom kvar en nästan halvfull chipspåse vilket gör mig lite extra glad. Det här kommer bli mysigt.


Ännu doftar kärlek

Nu ligger jag här i sängen igen tillsammans med mina katter och känner att mina känslor fortfarande är kvar för dig. Jag känner mig så vilsen men mitt hjärta bultar som aldrig förr och kan inte hejda mig så nu har jag gjort mitt andra bildspel. Du är mitt allt. Ännu doftar kärlek.Det har känts som om vi glidit ifrån varandra mer och mer den senaste tiden men det kanske bara gör oss starkare. Håll ut!
Än finns det kanske hopp.

Kram

Din Örjan


Veckans bad

Nu ligger jag här i badkaret igen tillsammans med mina katter med datorn på toastolen och tittar på ett gammalt foto av dig som sitter upptejpat på väggen ovanför toan.

Katterna Isabella och Maja verkar gilla vatten, de är iallafall inte motsträviga utan ligger mest och flyter runt i min famn och klöser till nån gång ibland av ren kärlek. Isabella2 (hon som verkar va blind på högra ögat) blev däremot helvild och började klösas och rivas frenetiskt tills hon lyckades ta sig upp i duschdraperiet. Där satt hon och tryckte i nästan en halvtimme tills hon verkade bli lite trött och seg i skallen och gled sakta ner till mig i vattnet igen. Nu ligger vi här alla fyra och bara myser. Isabella2 jamar nu till lite då och då av njutning. Vilka underbra små liv :)

Förresten jag kan ju inte ha två katter som heter Isabella. Den ena måste byta namn. Men vad ska hon heta? några tips!?


V.12 Bacon-wienerbröd-burgare

Jag har ju upprepade gånger sagt att jag verkligen älskar mat och att prova på nya saker. Så nu har jag tänkt att varje vecka kora "veckans maträtt".  Det kommer alltså vara mat som har det där lilla extra med en liten touch av mig själv.

Så idag så provade jag på nåt nytt, det blev en enkel bacon-wienerbröd-burgare. Och som det låter är det alltså två vanliga wienerbröd med bacon mellan. Pudrad med floursocker för att få till det estetiska.

Innehåll:

● Bacon (precis så mycket man känner för)
● 2st winerbröd

Allt är köpt på konsum Östersund till "extrapris!", såklart.

Wienerbrödet med vaniljkrämen och glasyren lever sitt egna lilla liv i symbios men den underbart lättkryddade baconen. Tänk att nåt så enkelt kan vara så gott.

Snabbt, enkelt och lättlagat!


Kontaktannons

För ett par dagar sen la jag upp en kontaktannons på Spray Date. Jag trodde mejlen skulle strömma in så att jag kunde fokusera mina tankar på nåt annat än på dig. Nu är det så att det bara är ett fåtal som har besökt min sida bl.a. en trevlig tjej som kallar sig scaniaflickan, tyvärr så verkar hon dock inte intresserad. Men hur ska jag göra för att optimera min kontaktannons och öka mina chanser? Kom gärna med förslag!

Beskrivning
Jag heter Örjan och bor djupt in i de norrländska skogarna i mitt alldeles egna hus.
Jag är en charmig man i mina bästa dagar, har brunt hår, är ganska välbyggd och gillar chokladsås, mat, mysiga hemmakvällar och korta långpromenader.
Söker dig kvinna efter ett seriöst förhållande.
Du får gärna vara blond och heta Isabella.
Jag har även tre katter och en ganska schysst moppe. Hör av dig!

EDIT: Jag gillar även andra såser.

Min annons (öppnas i nytt fönster)


Hjärtat börjar slå igen - Dags att gå vidare!

Idag har jag varit lite deppig efter att ha brutit upp ett nästan 1 år långt förhållande. Men nu har jag bestämt mig för jag att det är dags att gå vidare! Jag har börjat hänga mer och mer på Kenzas blogg istället och jag måste säga att jag tror jag underskattat henne, vi verkar ha mycket gemensamt. Hon gillar också smoothies. Man känner hur hjärtat börjar slå igen. Hon har dessutom en hund vilket jag tycker är ett stort plus för jag har själv funderat på att skaffa hund enda sen i måndags. Jag vet att det kanske är lite väl tidigt att säga att vi verkligen "klickar", men man vet ju aldrig. Jag får ta och känna efter om ett par dagar igen.


Hoppas vi får en trevlig tid tillsammans
Kram
Din Örjan


Lasses lägenhet BOKAD

Okay nu har jag fått i uppdrag av min gamla polare Lasse som har noll koll om internet att hjälpa honom att hyra ut hans lägenhet i Stockholm (södra Sverige) medans han åker på en nöjesresa till Östeuropa och utforskar vad de har att erbjuda. Hur som helst åker han redan onsdagen den 10/4 och måste ha hyrt ut den innan dess.

Annonsen ligger just nu på Eniro's köp och sälj. (Öppnas i nyttfönster)
Men jag tänkte, varför inte också annonsera ut den här på bloggen!

Och här nedan kommer en bild på lägenheten och informationen går att läsa på kopochsalj.eniro.se

Vardagsrummet med grön heltäckningsmatta, stereoanläggingen samt en skön soffa.

Är DU intresserad? Anmäl intresse bland kommentarerna!

Kram
Örjan & Lasse


Det är slut... efter nästan ett år tillsammans

Idag vid 16-tiden ringde jag Blondinbella efter att ha suttit uppe hela natten och memorerat allt jag skulle säga för att låta så bra som möjligt och inte verka desperat.

Efter 8e signalen svarade hon och jag fick en total blackout. Jag vågade inte säga ett enda ord utan jag bara satt där och flåsade djupt in i luren.

Isabella - Hej! Det är Isabella

Jag - Flås... flås...

Isabella - Hallå!

Jag - flås.

Isabella - Vem är det!?

Jag - Flås... flås... flåås..

Sen la hon på...
Det kändes ju så sjukt pinsamt och efter nån minut så fick jag det här sms'et...


"Jag vet inte vem du är och tycker det kan förbli så!"

Vad menar hon? Vill hon inte ha mig? Spelar hon svårflörtad?
Nu har jag suttit här på sängkanten med katterna och gråtit i nästan en timme. Det har känts som om vi glidit ifrån varandra mer och mer den senaste veckan. Jag tror det är slut mellan oss!


Tandkräm med kycklingsmak

Idag upptäckte jag något fantastiskt, jag var på djuraffären för att köpa lite kattfoder då jag såg att de hade tandkräm med kycklingsmak! Jag köpte den till mina katter för att värna om deras goda munhygien men det dröjde inte länge förns borsten gled in i min mun.

Nu har jag stått här och borstat tänderna hela eftermiddan och jag kan bara inte få nog. Att ingen tänkt på det förut!? Det finns massor av olika smaker framför allt inom köttområdet. Kyckling, kalv, lever, oxkött... you name it!

Jag tror aldrig att mina tänder varit så rena nångång, tills jag började spåra ur och hälla på beasås överallt men det var mest för att prova på smaken fullt ut. Nu får man ju nästan lust att borsta tänderna varje dag! Då skulle nog min tandläkare Britta bli glad.

Tandkrämen är nästan som kycklingvinge fast tub men som samtidigt är bra för tänderna. Den var visserligen bara tänkt för hundar...


Kär och Galen

Sitter här med telefon i handen. Har numret sparat på en så kallad "speed-dial" på 2:an, vilket innebär att man bara behöver trycka 2 och sen ring-knappen så ringer den till det numret som där är lagrat (i mitt fall Isabellas). Mycket fiffigt. Hade gärna valt 1:an, men denna verkar vara reserverad för annat. Vill mest bara understryka att Isabella inte är mitt nr 2 utan nr 1, men att det bara inte gick. Tydligen har Telia bestämt att deras röstsvar ska vara nr 1 för alla.

Jag försöker nu samla mod och bara en sista gång tänka igenom hur jag ska lägga fram allt. Vill ju inte verka desperat. I bakgrunden har jag satt på Lotta Engbergs "Kär och Galen".


"Kär och galen, klockor börjar ringa och många tusen eldar börjar brinna... DET FINNS BARA VI IDAG..."

Ett stort tomt hål

Idag såg jag ett diagram jag funnit på nätet som visar saker man behöver i livet.

Enligt diagrammet är det endast 100% kärlek man behöver i livet. Efter någon tids funderingar skulle nog jag säga 50 mat och 50 kärlek. Eller 60/40 beroende på hur hungrig man är.

Hur som helst känner jag mig inte komplett på något vis utan jag känner stort tomt hål inom mig som bara väntar på att fyllas av kärlek och en å en annan macka me beasås.

Jag googlade på dig och fann ditt nummer på eniro.se (öppnas i nytt fönster). Så här nära har vi aldrig vart varann!
Vågar man ringa? Vad ska jag säga? Kommer hon stöta bort mig? Eller kommer kärleken bara spruta och vi två blir en?


Filmkväll och myspys med katterna

Ikväll så hyrde jag Lejonkungen på video, och vilken film!  Jag har sätt den flera gånger förr men denna film kan man inte få nog av. Känslorna bara sprutar fram och det är svårt att hålla tårarna tillbaka.

Jag ska precis sätta in den i VHS'en och detta ska bli riktigt trevligt. 

Samtidigt delar jag en burk ister tillsammans med mina katter som blivit över sen ischokladbaket i julas, Shit va gott det är!

Vilken myskväll!


Dom hade ingen Béchamelsås!

Idag tog jag  en tur in till grannbyn me moppen till den andra pizzerian som ligger inom rimligt avstånd, ca 2mil bort.

Idag kände jag mig riktigt wild n crazy och beställde en Kebab med ALLA såser, det blev... vitlökssås, tomatsås, bearnaisesås, majonnäs och brunsås för att få en maximum taste-sensation. Men dom hade ingen Béchamelsås! Är inte det standard!?

Jag blev lite lagom sur till jag började äta. Vilken underbar kombo av såser. Brunsåsen skar sig precis lite lagom med majonnäsen och vitlöksåsen. Det kändes nästan som om jag stigit in till himmelriket.


Äntligen helg!

Det här har varit en riktigt lång och tuff vecka, vart på konsum 2 gånger, hunnit raka mig och hittat min katt Isabella.

Nu ska jag bara slappna av och njuta av helgen.

Jag har även funderat på en sak och  det är att jag tycker det är grovt underskattat att installera heltäckningsmatta i badrummet. Golvet ser ju redan totalt vidrigt ut så istället för att byta det, varför inte lägga på en skön matta!? Gärna en med lite fluff i. Det skulle ju bli riktigt trevligt, tänk att kunna lägga sig där på morgonen och bara mysa tillsammans med katterna. Tror att hetäckningsmattan kommer ta badrummet till en helt ny nivå utan att behöva spendera ofantliga summor pengar.

Det här kommer nog bli veckans stora projekt med start måndag morgon prick 14:00 och mina förväntningar är höga.


Storhandlat Fryspizzor

Så idag har jag varit inne på konsum igen och köpt 48st Billy's pizzor med mina samlade matkuponger. Nu har dom 7 olika smaker! En för varje dag. Eller som jag brukar säga 1 för varje vaken timme.

 • Original
 • 4 cheese
 • Kebab
 • Mozzarella Pesto
 • Capricciosa
 • Hawaii
 • Pepperoni

Jag har redan bara 40st kvar då jag drog i mig 8 till lunch. Dom är ju så fruktansvärt små. Tycker jag borde få sitta med i Billy's provsmakspanel och produktutveckling. Gahh det bara vattnars i munnen, 300% större i åt alla håll, mer ost, mer såser, mer av allt. Och varför inte en Chocolate Crust med chokladsåsfyllning i kanterna. Ahh

Jag väntar ivrigt på att Billy ska svara på mina mejl och ge mig min gyllene biljett in till Billy Wonkas pizzafabrik. Tänk att få bada i Billys flod av smältost...

Edit: De har även en hållbarhet på hela 300 dagar!


Längtar efter sommaren...

Nu ligger jag här och myser som vanligt igen med mina katter i sängen, vi delar på en nymicrad Billy's pizza, och jag längtar efter värmen och sommaren. Tänk att få springa runt naken igen på en grön sommaräng och kanske till och med hand i hand med dig en vacker sommardag... vi skuttar runt  mellan de väldoftande blommorna, Ulf Lundell i bakgrunden och solen skiner på våra bara kroppar...


Rakt från hjärtat

Igår eftermiddag...

Igår eftermiddag vid 20-tiden drog jag in till city för att käka på restaurang, jag beslutade mig för Mcdonalds och började trycka i mig BigMac's. Efter den tredje burgaren sviker mitt minne för resten av kvällen.

Jag vaknade upp idag vid nu vid 14-tiden och upptäcker till min fasa att jag har en stor tatuering på min arm. Det hade inte vart så illa om dom stavat rätt. Men nu e det så att den säger "Isabela". Det fattas ju ett till "L" nånstans där i mitten. Vad hände igår egentligen!? Och vem fan gör tatueringar på natten?

Har du nåt spår om vad som hänt mig, kan du va så snäll att skicka ett mail...


Beach 2010

Jag har ju som några vet ett litet överviktsproblem som doktorn alltid pratar om när jag är där på kontinuerliga hälsokontroller. Han påpekar alltid mina matvanor och tycker jag äter för fet mat och för mycket "kolhydrater?"

Men för en tid sedan läste jag löpsedeln på tidningen expressen där det stod "ät så mycket du vill, gå ner i vikt". Jag är inte så insatt men det var med betoningar på att äta just fet mat och mycket kött. Det är ju i princip det enda jag äter, så mitt problem är alltså att jag äter för lite. Tänk om min doktor sagt det redan för 6år sedan då mina regelbundna hälsokontroller började. Och jag som alltid försökt skära ner på maten i mina kortvariga bantningsperioder.

Så imorgon börjar mitt nya liv, sluta äta regelbundet och inte tänka på vikten när jag väljer mat eller i vilka mängder. Beach 2010 here I come!

Nu är det dags för kvällsmat i sängen igen... jag råkade bränna smörgåsarna lite men det fixade jag med en stor klick bearnaisesås...

   

Rostmackor à la smältost, skinka och bearnaisesås.


En känsloladdad morgon

Imorse gick jag som vanligt runt och letade efter Isabella.  Det hade snöat en halvmeter nysnö, men det hindrade mig inte!  Hon hade vart borta i snart 72 timmar utan mat, värme och kärlek. Tiden började rinna ut och jag fick inte ge upp!

Jag bestämde mig för att inte återvända hem till maja förrän jag funnit min käresta.

Snöovädret började bli värre och efter en halvtimme konstaterade jag att jag var vilse. Jag gick runt i cirklar och tillslut kurade jag ihop mig under en buske för att försöka hålla värmen, jag fällde en tår, darrade och började ge upp allt hopp, skulle jag aldrig få se dig igen?

Men tanken på dig höll mig varm och gav mig krafterna tillbaka. Jag ställde mig upp och sprang rakt in i den mörka skogen.

Tårarna och svetten rann över min blöta, leriga kropp. Efter att ha sprungit runt i skogen i timmar genom taggbuskar, leriga vattendrag och djupa snår såg jag att jag var en 40 meter bort från min grannes hus.

Jag tyckte jag såg en katt röra sig inifrån fönstret men ville inte väcka onödig uppmärksamhet så efter en halvtimmes smygande genom skogen fram till fönsterkarmen, tittade jag in. Där satt en katt. Hon jamade till och jag var säker. Det måste vara min svarta, skelgöda, Isabella!  Vilken lycka!

Efter att ha vilat upp, torkat tårarna och känslorna lagt sig samlade jag mina krafter och knackade på hos Janne. Han påstog att han hade hittat henne i förrgår morse men att det inte var samma katt som jag köpt av honom ett par dagar innan. Jag var ytterst tveksam då hon var lika svart, skelögd och hade samma underbara doft som bara Isabella har.

Efter en timmes diskussion och hårda förhandlingar kom vi överens. Jag fick min Isabella, och Janne fick mina ca 100 nr av DN och min nyinköpta Aladdinkartong. Det var ett lätt men samtigigt ett tungt beslut att fatta. Mina ca 100nr av DN kändes som den starkaste varan bland mina annonser och Aladdinkartongen sprängfylld med choklad var ju fortfarande untouched.

Hur som helst, nu ligger jag här med mina katter på fårskinnspläden och myser hemma i värmen framför brasan.


Se på mig

Ligger här i sängen och myser som vanligt tillsammans med mina katter och tittar på ett bildspel jag gjort till dig...Visst är det vackert! Man får nästan en liten tår i ögat.
Gjord av kärlek

//Din Örjan


Edit: Detta är också en hyllning till den internationella Kvinnodagen den 8e mars... Jag tänker på er!


Funderingar kring bortsprungna Isabella

Imorse vid 12-tiden drog jag in till östersund och satte upp lappar runt om i stan med en bild på Isabella. När jag sedan kommit hem upptäckte jag att jag hade skrivit in fel telenummer på originallappen som jag kopierat upp för 1kr/blad i 50 exemplar hos stadsbiblioteket. Blev sedan tvungen att göra om samma procedur igen. Efter att väntat ivrigt vid telefonen efter mitt första samtal i ca två timmar utan att röra mig ur fläcken och utan att gå  på toaletten i rädslan av att missa ett av mitt livs viktigaste samtal, så ringde Malin som hade hittat en svart katt. Vi bestämde snabbt möte och jag kunde konstatera att det måste vara Isabella.
Men nu när jag är hemma igen för en tredje gång idag så ser jag att min nya Isabella inte alls är skelögd men verkar däremot vara helt blid på högra ögat. Jag kom också på att Isabella var vit under hakan och jag börjar bli lite fundersam...


Bilden är tagen på torget i Östersund


ISABELLA!

Saknar för närvarande rakapparat hemma, då den är på reperation. Man kan inte anvädna en rakapparat till att ta bort tygnoppror i kallsonger. Lärde mig det den hårda vägen. Utan rakapparat så växer sig skägget vilt och friskt (ser nu vissa likheter mellan mig och Maja faktiskt), så därför var jag nu efter middagen tvungen att ta tag i saken. Annars kommer ju aldrig Isabella kunna pussa på mig.

Sagt och gjort. Letade igenom hela hemmet efter något som kunde fungera för att raka bort skäggväxten. Knivarna gick snabbt bort, då jag har en tedens att darra väldigt mycket i pressade situationer. Istället fick det bli den gamla hederliga osthyveln och lite flytande margaring som fick fixa biffen (läs: skäggbiffen).

Har nu rakat både ansikte och vader med osthyveln och måste faktiskt erkänna att jag är riktig nöjd med resultatet. Är ju inget mach 3-resultat direkt, men ändå! Nu återstår bara ryggen, nacken och bikini-linjen.

Tänkte lägga mig tidigt ikväll. Ska eventuellt förbi videobutiken imorrn och hyra lite rullar till veckan. Något som någon kan rekommendera? Öppen för det mesta. Hörde att filmen "The Beach" ska vara bra, det tycker i alla fall Isabella.

Nu blire lite kvällssmörgåsar med ost, sen raka vidare och sen sova.

Mvh//Örjan

ps. Vet inte varför jag valde den där överskriften riktigt. Men tror det beror på att jag subtilt hoppas på att min älskade Isabella ska stå i videobutiken imorrn och ta betalt. Och då ska jag lägga in mitt förförarprogram och sen hon sitt... efter det blire till titta på film tillsammans, göra goda smoothies, klappa samt utfodra katten/katterna, skjuta lite renar, ta ett bad, bränna lite snö med skotern och äta mackor. Vi tar den vägen vi vill och dit ödet bär oss. Tillsammans är vi definitionen på lycka. Vi är bättre än lycka! Det kan inte bli bättre och jag bubblar inombords av kärlek, åtrå och gaser från dagens mat. Du och jag Isabella... Du snälla... I mina drömmar är vi ett! Mycket fett.. ds.

Nya fenomenet "smoothies"

Gomorron!
Igår kväll läste jag på blondinbellas blogg att hon hade gjort egna "smoothies", som hon kallade det. Med björnbär och mintchoklad. Jag som älskar choklad! Det bara vattnades i munnen och jag tänkte "det här måste jag bara prova!". Så nu på morgonen har jag vart inne i city på konsum och köpt min första mixer.
Det här fenomenet är helt nytt för mig. Att mixa ner sina favoritsaker i en och samma kanna för att få helt nya fantastiska smakupplevelser.
En mixer tar allt till en helt nu nivå!

Delar med mig av mina intryck senare idag, efter att jag förstått hur den fungerar fullt ut.


Har du sätt en svart katt i Östersundstrakten?

Nu ligger jag här och tar veckans bad. Med datorn på toastolen och Maja i famnen och funderar på hur jag ska hitta min Isabella. Ska man lägga ut kycklingvingar på tomten och låta dofterna påmmina henne om våran underbara tid tillsammans och hoppas hon hittar tillbaka? Tänk om hon gått vilse? Som tur så hann jag ta ett par foton som jag kan klistra upp inne i stan.
Har du sätt en svart katt i Östersundstrakten? posta ett inlägg här! Tack!

Edit: Hon borde svara på Isabella.

Edit: Efter att ha legat i badet en 45min började Maja bli konstig och kvälvde upp middagen. Ingen trevlig syn. Dags att stiga upp!


Nytt tillskott i familjen!

Idag har jag fått nytt tillskott i familjen! Bytte ikväll  till mig två katter av grannen som hittat dom. De verkar vara två honor. Enligt haspandet heter den ena i alla fall Maja. Och den andra har jag döpt till Isabella, hon är den svartvita skelögda katten på bilden. Vilka underbara små liv. Det högra kortet är taget i hallen för ca en halvtimme sedan.

           

Han fick mina Startsnören för utombordsmotorer och jag fick hans katter, kallar jag en bra deal.
Men vad äter katter förutom fisk? Jag har haft lite problem med att ge dom mat, Billys Pizza tyckte dom tydligen inte om, inte ens hasselnötskulor gick ner. Upptäckte som tur att jag hade kvar  friterade kycklingvingar i kylskopet sen i onsdags. Det gillade dom men de var lite skeptiska till en början. Dom måste ju äta nåt mer varierat än bara kyckling. Så vad äter en katt egentligen?


Baconsallad utan sallad

Tänkte idag vara lite nyttig och äta baconsallad. Dock måste jag erkäna att jag inte är ngt vidare stort fan av sallad... Så ersätter den med mer bacon istället... och pasta.

Och jo, jag vet vad ni tänker nu: "jävla fetto". Var hos min husläkare i förra veckan. Jag brukar se mig själv som en glad och rolig man som alltid hittar något roligt att göra eller äta. Men att besöka husläkaren bara för att ständigt få höra hur fet och överviktig man är samt vilka hälsorisker detta innebär är inte så roligt. Måste ändå säga att han sa något riktigt bra nu sist:

"Ja, det är ju aldrig för sent att börja motionera..."

...varpå jag svarar...

"Underbart, då kan jag vänta lite till!"

Med hans kloka ord i bakhuvudet känner jag att jag snart kan sluta gå på de där läkarbesöken... Behövs ju liksom inte. Jag kan ju vara biff till vilken sommar jag vill, det är ju aldrig för sent att börja träna. Och genom att konstant skjuta fram allting så blir det aldrig för sent heller.

solnedgångskärlek


Så vad säger ni - mina kära läsare plus snygga Isabella Löwengrip (som jag bara väntar på att hon ska vika ut sig i Fibban iförd chokladsås och enbart det)? Vad tror ni om en Örjan på beach 2010? Jag ser det farmför mig: jag och Isabella hånglandes till en vacker solnedgång och sköljande vågor... mmm... med varsin baguette i händerna.

solnedgångskärlek2


Nä nu jävlar blire mat och sen någon kalssiker ur filmsamlingen alternativt en ensamkväll med Fibban.

Tänker på dig...

Nu ligger jag här i sängen igen och njuter med en sked i handen och äter apelsinmarmelad, lyssnar på ljuv musik av Lasse-Stefans in på småtimmarna, drömmer mig bort och tänker på dig.


När nattens mörker falnar
å stillar sig till ro...

Storstädningen

Yes! Imorse var det ju storstädning i vardagsrummet, det tog ett par timmar och nu är jag riktigt slut. Sovit på soffan sen kl 16. Jag har ju städat nästan som om det vore en hel arbetsdag.
Känner mig riktigt stolt. Och funderar på att ta tag i och börja städa köket imorgon. Nu när jag har lite flyt.

Jag äter mest på papptallrikar så det blir ju inte allt för mycket disk, men det va ett bra tag sen jag städade...


Tack Trille för visat intresse på fårskinnspläden!
Såg precis att den har en liten oidentifierad fläck på vänstra sidan, fortfarande intresserad?
Om du är det så kan jag slänga med "de bättre begagnade batterierna" också. Utan extra kostnad.

Edit: 20kr + frakt fortfarande bjudet av Trille


Lite grejer till salu!

Den här dagen har varit lång och ansträngade. I morse vid 12-tiden bestämde jag mig för att städa vardagsrummet. Efter en stunds städande kom fram till att jag där har många saker som jag egentligen inte behöver. Faktum en hel de skit som jag inte ens visste om att jag ägde.

Därför tänkte jag auktionera ut dem här. Om du är intresserad av något, så skriv en kommentar om vad du är intresserad av, hur mycket du är villig att ge för den samt e-mejl som jag kan kontakta dig via.

Här är grejerna jag vill bli av med:
 • ICA:s egna kokbok (kan skänkas bort faktiskt - funderar nämligen seriöst på att slänga skiten)
 • Fjärrkontroll til en gammal Grundig-tv
 • Svart porslinskatt
 • Blåsköldpadde burmakatt - hona - självklart  har hon stamtavla och fått alla vaccinationer. Leveransklar - hon är ca 25 veckor nu.
 • Stearinljus
 • Tre stycken plektrum
 • Två sidor av min påbörjade memoar "Mitt liv och jag"
 • Startsnören för utombordsmotorer
 • Ett baby-satfli i grön plast
 • Ett par stövlar i okänd storlek
 • 2004-års julextranummret av Fibban
 • Bättre begagnade batterier
 • Ett tiotal pappersflygplan, varav ett jag kallar Gripen - flyger GRYMT bra!
 • Biocheck
 • Vita kuddöverdrag/örngott
 • Pant för minst 200 kr
 • Röda servetter - bara ett fåtal kvar!
 • En diktsamling
 • En trasig rubrikskub (själva grejen är hel, men färgerna är modifierade och omklistrade)
 • Inloggningsuppgifter till Telia Bredband
 • 56k-modem från 1997 och Telias startpaket
 • Spöklakan (stort, vitt och 2 hål)
 • Cirka 100 nummer av DN
 • Strumpor i stor storlek, inköpta på Dressman
 • VHS-band innehållandes en dokumentär från SVT som handlade om Isabella Löwengrip
 • LP-skiva med Greyrgers bästa
 • 3 st drickunderlägg i papp
 • En fårskinnspläd (rosa)
Kom igen nu kära besökare! Bara börja komma med bud! (Inga skambud eller däcksparkare tack!)

Kvällskorv med choklad på tub

Jag ligger här i sängen, äter falukorv med O'hoj-choklad på tub och filosoferar in på småtimmarna och tänker på dig.

Isabella löwen-grip
Jag bor i östersund
Tycker du ska åka dit

Du lyser upp min dag
Nästan lika mycket som en falukorv och en tub choklad.


En av mina stora förebilder

Är ju ett solklart val, en av Sveriges absolut största kändis, Blondinbella! man kan ju inget annat än älska denna underbara kvinna. Jag läser hennes blogg flitigt och och måste säga att den är fruktansvärt innehållsrik och underhållande. Hon har förgyllt mitt liv i snart ett år.


Skulle du ha vägarna förbi Östersund slå en pling vettja
så kan vi fira 1-år jubileum, jag vet en Grym Pizzeria!


Oh my god, OMG Oh my GOD!!!!

Idag bäställde jag en GRYM pizza efter en liten mopedtripp in till byn.
Det var en INBAKAD FAMILJEPIZZA MED KEBABFYLLNING OCH YOUGHURT!!!

Orgasm på det säger jag bara 
ska försöka posta lite bilder nästa vecka från ett givet återbesök!


Minakulor.blogg.se - Min nya blogg

Nya steg ut i cybervärlden.

Jag hade tidigare en mikroblogg hos bloggy.se men tror att nån listat ut mitt lösen och skrivit massa skumma inlägg som "VAFAN VA JA E TJOCK!?!?!?".

Så här är min nya och dessutom förbättrade blogg. Kommentera gärna vad som helst. Jag har INGEN censur!!

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0