Isabella 2

Janne var precis här och sålde katt till mig för 200kr som han dessutom trodde var en raskatt. I efterhand funderad jag lite över varför jag köpte den för jag har ju redan två stycken katter, Kenza och Maja. Behövde jag verkligen tre?

Tror det till största delen beror på den stora saknaden efter min första katt som jag skaffade för ett år sen som sedan försvann väldigt mystiskt. Hon hette Isabella precis som min favoritbloggerska och vilken underbar katt det var. Något snedvriden i ansiktet men mycket älskad.

Den nya vita katten med en del oljefläckar i pannan låg ju där så fin i Jannes famn och tittade på mig. Efter en del blickar kändes det som om vi verkligen klickade och fastnade för varandra. Ikväll har det varit mycket kel och många rivmärken men nu så spinner hon bara. Det här känns rätt. Tror jag döper henne till Isabella 2.

Isabella 2
Isabella 2 tar ett bad i köks-slasken.
Oljefläckarn är nästan borta nu!


Tandläkaren

Idag var jag hos tandläkaren och det är verkligen inte ett av mina favoritställen att hälsa på.

Palle min tandman kom fram till att jag hade 3 hål som behövde lagas och 2 stycken början till hål. Jag är ju noga med att borsta tänderna regelbundet minst en gång om dagen så jag var ju lite chockad över resultatet. Men senare under undersökningen började jag fundera. Varför använder de en gigantisk syl som de trycker på tänderna!? Det känns ju nästan som om de trycker in små, små hål som de sedan väntar och hoppas på att de ska växa till sig tills nästa gång jag ska gå dit så de ska få en anledning att göra något.

Nästa gång ska jag nog bara nöja mig med en vanlig röntgen och sedan gå därifrån och hoppas jag aldrig mer kommer att behöva gå dit. Jag fick i alla fall en ny tid om tre veckor där de ska borra och laga mina tänder men jag funderar på att helt enkelt inte dyka upp för jag har ju inga som helst problem med de så kallade hålen som han påstår att jag har.

Tandkräm på tub
En bild på tandkräm på tub.


RSS 2.0