Kvällsmys i badet

Ligger i badet nu igen och myser i det varma vattnet och hoppas att den här datorn också inte ska bli fuktskadad. Jag har legat här i tre timmar nu och funderar nästan på att sova här inatt.

Vad jag längtar efter att all snö bara ska frösvinna… Och tankarna bara skenar iväg…

Det är en varm, fuktig sommardag mitt i en tät och vildvuxen grönskade skog. Solstrålarna letar sig ner genom bladen och man hör ett vattenfall porla i bakgrunden. Nedanför lite längre ner sitter jag på en liten sten, naken, mitt i den rinnande bäcken. Jag skymtar en vacker blond flicka mellan några buskar lite längre bort… Jag ler och bara njuter i den fuktiga luften, tar upp en liten panflöjt och börjar spela.


En bild på ett vattenfall.

EDIT: Flickan jag tänkte på var Bella.


Mexikoinspirerat

Det var ett tag sen jag bloggade sen sist. Jag ska försöka uppdatera lite oftare men det kommer inte bli lika mycket som förut. Det är så mycket som händer just nu i mitt liv på dagarna i och med alla nya tv-serier som jag börjat följa.

Idag var det fruktansvärt kallt ute och mycket snö, tror jag stannar inomhus ett par dagar till tills det blir lite trevligare väder för jag såg att maten ändå kommer att räcka fram tills på onsdag men om jag har otur bara fram tills imorgon, tisdag.

Idag blev det Tacos framför TV’n till lunch eller i alla fall Mexicoinspirerat med Tortillachips och lingonsylt. Det brukar bli gott men det skulle varit trevligt med något litet extra tillbehör…

Ska sova nu! Gonatt på er!


RSS 2.0