Länktips - Jibjab, och disco-dans

Inatt efter att ha klickat runt på välldigt många länkar hittade jag en riktigt rolig sida som heter Jibjab och jag har ingen aning om vad det betyder men kul va den. Man kan lägga in bilder på sig själv och andra för att sedan få va med på film. Haha, det känns nästan som om man är där fast ändå inte. Va glada vi ser ut att vara!

Jag och Blondinbella dansar så kallad disco-dans tillsammans.

Jag får verkligen lust att köpa nån träningsvideo på VHS eller något liknande och börja träna upp några snitsiga rörelser som skulle kunna gå hem på dansgolvet. Tänk vad överraskad Janne skulle bli. Jag var trots allt ganska bra på bugg och polka sedan gymnastiken på högstadiet men disco är något helt nytt för mig.


En glad filur utanför Konsum

Idag stod det ett par försäljare vid ett bord utanför Konsum igen. Jag har haft problem med dom tidigare så nu förtiden försöker jag alltid undvika ögonkontakt så gott det går.

Men idag när jag gick ut från affären la jag inte märke till försäljarna utan gick ut från kassorna som vanligt. Jag fick ögonkontakt med en glad filur som stod och log mot mig lite längre bort och jag blev också lite glad. När jag gick förbi så hälsade han på mig och vi började prata. Det var riktigt trevligt och han verkade verkligen gilla mig. Vi pratade om lite allt möjligt men helt plötsligt kom vi av någon underlig anledning in på mobilabonnemang och hur han kunde hjälpa till att sänka min månadskostnad. Sen när jag går därifrån så visar det sig att jag har tecknat ytterligare ett abonnemang hos TELE2. På vilket sätt skulle det det här sänka min månadskostnad?

Jag har väldigt, väldigt svårt för försäljare och telefonförsäljare då jag har problem med att säga nej eller ens förstå att jag köper en produkt förens det är försent. Så nu sitter jag här med två mobila bredbandsabonnemang från TELE2 trots att jag bara surfar via telejacket.

En glad man hos TELE2
En annan glad man hos TELE2, och
vad har dom egentligen med får
att göra? Konstigt företag.

EDIT: Det värsta va nog en gång för ett par år sedan när jag helt plötsligt var medlem i "Jehovas Vittnen" efter att ha blivit bjuden på en trevlig lunch. Det var lite jobbit att lösa i efterhand men maten var i alla fall god.


Sourcream och Bearnaisesås

Idag åkte jag förbi Hemköp och köpte chipsen Bäver-Leif pratade så gott om igår. OLW hade nämligen utökat sitt sortiment med den nya smaken av Sourcream och Bearnaisesås.

Chipsen verkade mycket lovande men nu i efterhand när jag ätit upp allt känns det inte riktigt som om påsen uppfyllde mina förväntningar. Chipsen var väl ganska okej men nackdelen jag hittade var att dom inte smakade någonting. Påminde nästan lite om papper fast betydligt krispigare vilket i för sig var ett plus.

Det är fortfarande mycket godare att bara köpa vanliga chips eller ostbågar och sedan doppa dom i en hemmablandad pulvermix av bearnaisesås som man sedan bara späder ut med lite vatten. Då blir det inte så torrt heller och dessutom smakar det gott, det ger i alla fall en smak.

Man kan ju hoppas att OLW eller någon annan chips-tillverkare snart kommer med en sort där de äntligen lyckats kombinera chips med sourcream och bearnaisesås för det känns som om dom fortfarande är i konceptstadiet. Det blir minst sagt spännande att följa utvecklingen.

Beachips från OLW
OLW's senaste kreation, Beachips - påminner lite av saltat
papper fast med en ganska krispig känsla.


Mingel utanför konsum

Idag åkte jag till Östersund för att stå och mingla ett tag utanför Konsum. Det var ett tag sen sist och det blev ganska trevligt som vanligt. Utanför kassorna träffade jag Bäver-Leif som hade tagit med sig en termos kaffe. Vi hälsade och jag satte mig bredvid honom medans vi tittade på alla som gick förbi.

Bäver-Leif passade även på att berätta om sin bror’s hund som precis fått valpar. Han hade tydligen parat sin Labrador med en Japansk Spets. Det tyckte jag lät intressant och dom skulle se ut precis som labradorer men med samma korta ben som en spets. Leif undrade om jag var intresserad och sa att jag kunde få en för 12’000kr. Men den prisklassen kändes lite väl mastig för mig som bara lever på socialbidrag även om det säkert var väldigt fina hundar. Jag sa i alla fall att jag skulle fundera på saken!

Han tipsade även om en ny sorts chips som bara verkar säjas hos Hemköp som ska vara helt underbara. Blir nog att svänga förbi där lite senare!

En bild på Konsum
Tror man får rabatt om man är medlem som jag är, i alla fall rebattkuponger i brevlådan. Man känner sig speciell. Det är trevligt, bir lite pyssel och det tycker jag om. Man kan väl nästan säga att en av månadens höjdpunker är när rabattkupongerna dimper ner i brevlådan. Det känns nästan som man man fyller år fast ändå inte.


Kommit lite ur fas

Min Tv gick sönder i måndags och jag har därför kommit lite ur fas och vet inte riktigt vad jag ska göra på dagarna längre. Det är därför det har varit lite torrt med inlägg på sistone. Igår räknade jag alla äggkartonger jag sparat och lagt i ett skåp i hallen och tydligen jag har 48 stycken. Funderar på att räkna Bregott-förpackningar ikväll... Men det känns ändå som om jag borde hitta på något vättigare att göra på dagarna än att bara sitta hemma och räkna äggkartonger. Åker nog in till stan imorgon. Det brukar vara trevligt att stå och mingla utanför konsum.

SVT2 har räddat många kvällar. Dom kan man lita på! Men den här kvällen kan dom knappast rädda... jävla Tv! Vilken tur att jag har internet i alla fall.

Christer Ulfbåge myser i TV-soffan.
Christer Ulfbåge myser i tv-soffan,
vad hände med honom?


En långtråkig dag

Ikväll och hela dagen idag har jag haft extremt tråkigt och när jag har tråkigt så äter jag för att fördriva tid trots att jag vet att det inte är bra för mig. Jag tänkte först se en film men insåg att jag inte hade några filmer och satte mig och tittade in i väggen ett tag istället. Efter en halvtimme började jag fundera på vad jag egentligen har gjort idag...

Jag började dagen som vanligt med att äta frukost klockan ett och sen vid 16-tiden förflyttade jag mig från köket till vardagsrummet där jag suttit fram tills nu. Så idag har jag väll inte gjort så mycket mer än att i princip ätit hela dagen och klappat mina katter. Tror nästan att jag bara nu ikväll har dragit i mig ett helt kilo Sun-Maid russin och jag är ganska säker på att en av katterna börjar bli lite tunnhårig i nacken efter alla klappningar. Funderar på att snart gå in i sovrummet igen. Miljöombyte är bra.

En bild på russin
När man har långtråkigt är det perfekt att
äta russin. Tiden bara rinner iväg... nästan.


RSS 2.0